Splet po vaši meri

Kreativna Agencija

Naš cilj v studiju je izboljšanje poslovanja vašega podjetja z poudarkom na dizajnu svetovnega merila in sodobnih marketinških strategijah.

Osredotočamo se na povezovanje vašega posla z potencialnimi strankami in se trudimo na doseganju rezultatov. Delujemo na področju digitalnega marketinga, vizualnih komunikacij, vstopnega trženja in dizajna produktov. Z več kot 10 letnimi izkušnjami smo idealna izbira za mikro, mala in srednja podjetja. Ponašamo se s strankami iz raznolikih panog, med drugimi nevladne organizacije, spletni trgovci, večji proizvajalci v industriji in mednarodna podjetja.

Delamo z strastjo

Spletni dizajn je v srcu naše industrije

Zgodba FlatPixel studia sega že pred leto 2000. Z vzponom družabnih omrežij in digitalne dobe, smo se odločili, da ustvarjamo spletne strani v skladu z trendi in dobrimi poslovnimi praksami. Z pomočjo le-teh našim strankam omogočamo, da se dvignejo nad konkurenco in izpostavijo svoj produkt v časih nasičenega trga in povprečja.

Kaj delamo

Naše storitve

Pri izdelavi vaše aplikacije, spletne strani ali produkta, se osredotočamo na vsak vidik dizajna, vsak detajl je pomemben. Od barve, kode, animacij in funkcionalnosti, uporabniška izkušnja, katero zagotavljamo, vedno izstopa iz povprečja.

Naše stranka do nas pridejo s problemom. Kaj je ta problem, in kako ga odpraviti, odkrijemo na skupni poti do našega izdelka.

 

Več o tem
MR STUMP

MR STUMP

Nova Spletna Stran

Na unikatni način smo oblikovali spletno stran, katera prikazuje tri področja, ki jih DrStump pokriva. Dobro izbrani pozivi k dejanju, barvna paleta in podobe blagovne znamke so se izkazali zmagovalni za ekipo Dr Stump.

Več o projektu

Y Business

Y Business

Nova spletna stran

Ustvarili smo e-commerce stran z poudarkom na rezervacijskem sistemu seminarjev, vikend delavnic in ostalih modulov.  Ustvarili smo sistem za planiranje dogodkov in kart za le-te, kar omgoča ekipi Y.business preprosto sledenje in regulacijo.

Več o projektu

Občina Žirovnica

Občina Žirovnica

Ponosni smo na

Delo za javno službo lahko predstavlja precejšen izziv! Stara spletna stran občine Žirovnica je bila postavljena leta 2004 in zapolnjena z 12 letn vsebine, ki jo je bilo potrebno modernizirati in prenesti v sodobno okolje. Vključili smo čudovite posnetke, ki so pokazali naravne vire, ki jih lahko občina ponudi turistom in lokalnim prebivalcem.

Vse o projektu

Kontaktiraje nas in začnimo skupno pot!

Konktakt

Kdo smo

Razvijalska moč ekipe

Smo odkriti in direktne, in ne ovinkarimo! Lahko bi precej povedali o naših kvalitetah in odlikah, vendar je naša prva vrlina neposredni, brezkompromisni pristop do vas in vašega posla. Delo z nami je zabavno, poučno in brezskrbno.

Odlična vizualizacija

Grafika lahko pove zgodbo podjetja, poveča zavedanje in spodbuja dodaten promet do vašega izdelka ali storitve.

Več o tem

Odzivna oblika

Uporabniki mobilnih naprav in tabličnih računalnikov so že presegli število uporabnikov namiznih računalnikov in naša prednost je, da izkoristimo!

Več o tem

Berljive vsebine

Sprejmemo, da ljudje skenirajo spletne strani, namesto da bi jih podrobno preučili, in delamo s to realnostjo, namesto da bi se borili.

Več o tem

Čista koda

Vsako leto se zaradi slabe napisane kode izgubi nešteto ur in pomembni človeški viri. Ampak temu ni nujno tako.

Več o tem

Ustvarimo

Nekaj

Odličnega!

skupaj

STOPITE V STIK